Didapati dari slashdot.org, Lindows telah ditukar kepada Lindash.nl dan lin---s.com .

Kesian gak kat diorg, terpaksa tukar nama pulak.

Saya rasa untuk menulis tips ini apabila ada orang yang hanya set network configuration tanpa tahu kenapa dia buat semacam itu. Meletak sesuatu configuration bukan satu cara trial & error untuk truobleshooting yang baik. Banyak buang masa je.

Perkara ini berlaku semalam. Adalah pelik mengapa orang kita tidak membaca dan tak memahami apa yang dia buat?

Aku nak cerite satu story. Aku tak tau la benda ni betul atau tidak tapi benda ni berlaku baru-baru ni. Tapi kekadang buat aku konfius sampai hari ni betul atau tidak. Tapi aku ni bukan leh percaya sangat sebab aku pun terlupa gak, kadang-kadang.