Didapati dari slashdot.org, Lindows telah ditukar kepada Lindash.nl dan lin---s.com .

Kesian gak kat diorg, terpaksa tukar nama pulak.

Perkara ini berlaku semalam. Adalah pelik mengapa orang kita tidak membaca dan tak memahami apa yang dia buat?

Sesape nak mengetahui mengenai PHLAK dan Fedora, sila ke bahagian download .

Sesape nak cd die...leh tgk kat situ cara utk mendapatkannya.

Software di sini hanya yang support Open Source dan Free Distribution.

Aku nak cerite satu story. Aku tak tau la benda ni betul atau tidak tapi benda ni berlaku baru-baru ni. Tapi kekadang buat aku konfius sampai hari ni betul atau tidak. Tapi aku ni bukan leh percaya sangat sebab aku pun terlupa gak, kadang-kadang.

Semalam entah camne, si Phox ngan Jap datang tempat aku. Ingat nak guna internet. Punye la malang korang, baru hookup line terminate lak.