GarageBox dah penuh dengan barang 2nd hand. Kitorang nak buang, leh guna lagi. So, kami jual kat korang ye.

Aku nak cerite satu story. Aku tak tau la benda ni betul atau tidak tapi benda ni berlaku baru-baru ni. Tapi kekadang buat aku konfius sampai hari ni betul atau tidak. Tapi aku ni bukan leh percaya sangat sebab aku pun terlupa gak, kadang-kadang.

Sesape nak mengetahui mengenai PHLAK dan Fedora, sila ke bahagian download .

Sesape nak cd die...leh tgk kat situ cara utk mendapatkannya.

Software di sini hanya yang support Open Source dan Free Distribution.

l33tdawg wrote :
I understand unfotunately you have to remember that the bulk of people are still in KL -- as such HITBSecConf2004 will most certainly be in KL. Sorry about that We will begin planning in the new year and shall make announcements of 2004's timing as soon as we've got a date in mind. Right now, it looks to be towards end of September or early October.
hahhaa.. kokang, fuhrer5 n Jepp.. korang ade chance lagi. kali ni make sure duit sumer cukop.