Aku dah kata, aku punya birthday memang banyak benda buruk berlaku. Dari Battle of Formigny, Battle of Rain, kematian Abraham Lincoln, Titanic (sebenarnya 14 April), hingga Tiananmen Square Protest.
Yang bestnya, ianya juga hari kelahiran tokoh agung yang aku suka, Leonardo da Vinci.
Tapi hari ini menjadi aku mendapat tahu, April 15 adalah hari terakhir untuk semua penunjuk perasaan membuat bantahan di Brussel.

Aku punya la kecewa. Sampai sekarang aku tak ada laptop sendiri dan tak boleh war driving.

Aku terjumpa satu utiliti selepas nak remove iklan orbitexplorer yang banyak menyusahkan aku. Ada member cadangkan KillJack tapi aku tak berjumpa.

Kami menjumpai 1 laman yang memaparkan gambar-gambar yang di'superimpose' menjadi gambar yang menarik. Boleh sape-sape tolong bagi tips macam mana nak buat gambar macam tu.

http://www.annthenwhat.com/photoshopped.html