Print
Category: wifi
Hits: 1558
Baru-baru ini, aku berpeluang pergi ke Kota Tinggi, menghantar pembekalan ke satu pejabat agensi kerajaan. Punya la jauh dari JB dan Kota Tinggi, rupanya dalam hutan. Sampai je... dalam tengah-tengah hutan tu ada ofis yang cantik gak. Dalam punggah-punggah barang, aku baru perasan, ada hotspot kat situ. yang member aku lak, dah abis bateri PDA dia. Tak dapat nak test.
Last tempat punggah barang, masuk dalam bilik IT unit. Memang jadi satu kebiasaan, dia mana tempat pun. IT unit selalu dianak tirikan. Bangunan baru dan fully aircond tapi bilik IT unit kecik dan takde aircond. Sedih.
Note: Nice to meet u Adam Malek. Rupa ko dah tak macam Adam lagi la. :D