Print
Category: wifi
Hits: 1771
Lepas discuss pasal wifi kat Restoran Ass****** semalam, aku rasa dah masa kita buat Hotspot kat Segamat ni. Memula ni kita test dulu, brape jauh kita leh hantar signal.

Kalau ikut pengetahuan aku la, tak banyak company involve pasal wifi kat sini. Kalau ada pun setakat nak supply ikut pemintaan.

Sirduke, kalau ko nak buat kat HANGOUT tu, leh. Buat 1 paper work. Nyatakan berapa orang ada laptop, sumber internet, kos, target customer etc yg menarik minat si tokeh tu la.

Dari sumber2 yang boleh dipercayai, ada 1 hotspot dah on kat sini. Tapi masih takde line internet jek. No encrypt. Tapi mungkin tak lame lagi ada la line tu. Sementara tu, sape rajin leh la scan2 1 bandar.

Lagi tu kat Bandar Putra, aku tak sure kat mana?

Saper berminat nak join wardriving, leh jadi member kat sini. Pastu, apa2 progress leh send kat aku.

Lepas ni, aku buat mappoint tapi sape ada peta bandar Segamat?

I need reply....any reply...any comment....