Aku terjumpa satu artikel, macam mana nak buat hotspot bergerak atau pun mobile AP.

Untuk projek dia ni, AP ini untuk live concert streaming. http://www.mjleonard.pwp.blueyonder.co.uk/index.html

Baru-baru ini, aku berpeluang pergi ke Kota Tinggi, menghantar pembekalan ke satu pejabat agensi kerajaan. Punya la jauh dari JB dan Kota Tinggi, rupanya dalam hutan. Sampai je...

Lepas discuss pasal wifi kat Restoran Ass****** semalam, aku rasa dah masa kita buat Hotspot kat Segamat ni. Memula ni kita test dulu, brape jauh kita leh hantar signal.

Aku punya la kecewa. Sampai sekarang aku tak ada laptop sendiri dan tak boleh war driving.