l33tdawg wrote :
I understand unfotunately you have to remember that the bulk of people are still in KL -- as such HITBSecConf2004 will most certainly be in KL. Sorry about that We will begin planning in the new year and shall make announcements of 2004's timing as soon as we've got a date in mind. Right now, it looks to be towards end of September or early October.
hahhaa.. kokang, fuhrer5 n Jepp.. korang ade chance lagi. kali ni make sure duit sumer cukop.
Semalam entah camne, si Phox ngan Jap datang tempat aku. Ingat nak guna internet. Punye la malang korang, baru hookup line terminate lak.

Lepas discuss pasal wifi kat Restoran Ass****** semalam, aku rasa dah masa kita buat Hotspot kat Segamat ni. Memula ni kita test dulu, brape jauh kita leh hantar signal.

BARANG: Monitor HP5500

SPESIFIKASI :
picture tube size 15"
dot pitch 0.24 - 0.28mm
viewable image size 13.8"
max resolution and refresh rate 1024 x 768 at 60Hz
tube type Conventional
colour Opal and 2 tones (silver + carbon)

HARGA: RM 290.00

CARA JUALAN: Kitorang tak lelong, cash&carry tapi leh tawar.

CONDITION:Baik lagi. Pakai baru sebulan.

KENAPA NAK JUAL: Tuannya PC nak tukar dengan LCD monitor.

CARA NAK BELI/PENGHANTARAN:Contact kami di email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. atau call kat Yusri 0197219160 (SMS pun boleh kalau nak jimat duit). Kami akan bagi tau cara detail nak bayar dan terima barang.

PENGHANTARAN:Kalau dalam area Segamat town free jek. Kalau kat luar ni, kami kena tgk dulu brape nak caj dan jenis penghantaran